Over YourChiChi

Cosmetica CONCEPT yourchichi legt zich toe op het bieden van een unieke make-up en fashion belevenis. 

Kinderfeestjes TIJDELIJKE AANBIEDING verrassend leuk! 

De betekenis van de naam Yourchichi is stijlvol, chic, gewild trendy.

De kracht van yourchichi is het behouden van de kinderlijke natuurlijke uitstraling bij de kinderfeestjes opmaken en kinderfotoshoot.

Wij maken jouw dromen tot een echt Megafeest want dat is onze passie!

Beautyfeestje FOTOFEEST.

Positief zelfbeeld Tieners door correcte begeleiding stimuleren. Educatief aanbod presenteren. Glamour & Glitter van-voor en door kids ook als je niet jarig bent.

Uniek concept ; Yourchichi onderneming van Glamourworld ®

 

Party Time voor Klein & Groot

Wil je een KINDERVERJAARDAG, fotoshoot kinder make-upfeestje, tienerparty, topmodellen feest, spetterende workshop voor kids, vrijgezellenparty of ander feest op een speciale manier inhoud geven? Yourchichi zorgt voor het neerzetten van een feestelijke atmosfeer met veel verrassingen en veel plezier! Laat je omtoveren tot een echt model.

Aanbieding met Filmfotoshoot

Hippe fotoshoot.

Kloddertjes hier en nog veel meer kloddertjes makeup daar. 

Glitter pumps rodeloper show, dansen en zingen met eigen televisie /muziek keuze.

Op kids afgestemd interieur waar je vrolijk van wordt.

In deze prettige en kleurrijke omgeving word je verwend en lekker in de watten gelegd als een prinses in een beauty paleis.

Leerzaam, educatief voor Tieners

De nadruk ligt altijd op zelf doen, zelf ontdekken, en zelf met goede ideeën komen, om het zelfvertrouwen en de zelfontplooiing te stimuleren, wat altijd weer succes oplevert voor alle leeftijden onder begeleiding van ons professioneel opgeleid personeel.

Algemene voorwaarden

Yourchichi hanteert de prijzen die geldig zijn op moment van bevestiging boeking/reservering.

Kadobonnen/tegoedbonnen hierbij wordt de meerprijs gevraagd indien van toepassing.

Foto's gemaakt door Yourchichi mogen worden gebruikt voor adverteren en plaatsing op Yourchichi website. 

Ervaren en Professioneel team

 FASHION, make-up, visagie, fotoshoot, rode loper show, alles onder begeleiding van een professioneel team. Met veel Tips & Tricks, KLEDING, MAKE-UP adviezen!

 

Tevreden klanten waar wij trots op zijn

Duizend maal dank, jij bent ook een Stylist van het Zuiden, echt hoor. Wat heb jij ons gelukkig gemaakt met de oh zo mooie kleding combies. dankje, dankjewel voor deze beautydag Ingrid.

— L. Vinkelz

Goedemorgen! Jullie nog een keer heel hartelijk bedankt voor het geweldige meisjes kinderfeest en hartelijkheid! Alle meiden hebben zich kinderen voelde zich echt een topmodel. Veel succes met de volgende programma’s en shoots! Hartelijke groet, geniet van de zon en graag tot ziens! Renske, Britt, Ingeborg, Bas & ons (b)engeltje Annemarijn -;)

— Familie Dalm uit Waalre

Ik wil jullie bedanken voor het super gave feestje van Isa en Mila. De meiden hebben genoten en de mama's ook. Wat heerlijk om te zien hoe jullie met de kids omgaan. Over dit feestje zal nog lang nagepraat gaan worden. Wij zijn heel benieuwd naar de foto's. TOP DAMES!! en ik ga zeker promoten hier in de omgeving! We komen zeker nog eens terug. Veel liefs,

— Mascha van Dun en Isa Rianne Jasperse en Mila

Top dag gehad vandaag @Yourchichi! Thx het was genieten. Groetjes, Megen, Aylyn, Astrid en de rest van de meiden. Tot snel weer

— Astrid Panken

Helemaal top!! Echt een superfeestje voor meiden...alles tot in de puntjes verzorgd. Ingrid is een super lieve enthousiaste vrouw die met veel geduld en plezier de meiden de middag van hun leven bezorgd! Dank je wel!

— Karin Voogd

Hallo make up team Yourchichi chapeau voor de visagie. zeker komen wij terug.

— Mevr. Glavel

Hoi Ingrid wat was het een feest!Guus Meeuwis is bij Yourchichi geweest en wij nu ook haha Tot snel, Anke en al de meisjes

— Anke uit Gent

Ik ga het delen want ik ben helemaal om😍 zo krijgt ieder kind de kans zichzelf te laten zien op hun eigen unieke manier bij aanbieding kinderfeestjes van yourchichi

— Patricia Maessen